Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Per kelias minutes marinuoti svogūnai – universalus patiekalų priedas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Išbandę taip paruošti svogūnus, nesunkiai suprasite, kodėl jie greitai tampa mėgstami. Jie būna minkšti, aromatingi, be aštraus poskonio ir puikiai tinka prie salotų, mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų.

Sudedamosios dalys:

  • Svogūnai – bet koks kiekis;
  • vandens – 250 ml;
  • actas 9% – 70 ml;
  • cukraus – 50 g;
  • druska – 15 g.

Paruošimas žingsnis po žingsnio:

  1. Supjaustykite svogūnus žiedais arba pusžiedžiais.
  2. Užvirinkite vandenį, supilkite į jį druską ir cukrų, maišykite, kol kristalai ištirps.
  3. Supilkite actą, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.
  4. Paruoštus svogūnus užpilkite karštu skysčiu.
  5. Leiskite visiškai atvėsti ir patiekite.

Pastaba: kuo plonesni griežinėliai, tuo greičiau įsigers marinatas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *