Sekite mus Facebook'e!
Tai ne sūrio košė ar blynai. Po 5 minučių ant stalo bus tikras skanėstų kalnas! Imu sūrį ir ruošiu pusryčius, kurie džiugins paprastu, bet sodriu skoniu. Šis patiekalas idealiai tinka rytinei nuotaikai: greitas, paprastas ir neįtikėtinai skanus. Įdėkite šviežių uogų ar medaus, ir jūsų pusryčiai taps dar apetitiškesni!
Sudedamosios dalys:
- Fermentuoto pieno sūris – 300 g
- Bananas – 1 vnt.
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Kefyras – 300 ml.
- Soda – 0,5 šaukštelio.
- Druska – 0,5 arb. šaukštelio.
- Cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
- Vanilinis cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
- Miltai – 200 g
- Augalinis aliejus – 4 valg. šaukštai + kepimui
Paruošimas:
Sudėkite bananus į varškę, įmuškite kiaušinius, įdėkite kefyrą, sodą, druską, cukrų ir vanilinį cukrų ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.

Išdžiovinkite miltus ir minkykite.

Į keptuvę supilkite šaukštą augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

