Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Per 5 minutes – kalnas skanėstų! Imu sūrį ir gaminu pusryčius.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai ne sūrio košė ar blynai. Po 5 minučių ant stalo bus tikras skanėstų kalnas! Imu sūrį ir ruošiu pusryčius, kurie džiugins paprastu, bet sodriu skoniu. Šis patiekalas idealiai tinka rytinei nuotaikai: greitas, paprastas ir neįtikėtinai skanus. Įdėkite šviežių uogų ar medaus, ir jūsų pusryčiai taps dar apetitiškesni!

Sudedamosios dalys:

  • Fermentuoto pieno sūris – 300 g
  • Bananas – 1 vnt.
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Kefyras – 300 ml.
  • Soda – 0,5 šaukštelio.
  • Druska – 0,5 arb. šaukštelio.
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
  • Vanilinis cukrus – 1 valgomasis šaukštas.
  • Miltai – 200 g
  • Augalinis aliejus – 4 valg. šaukštai + kepimui

Paruošimas:

Sudėkite bananus į varškę, įmuškite kiaušinius, įdėkite kefyrą, sodą, druską, cukrų ir vanilinį cukrų ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.

Išdžiovinkite miltus ir minkykite.

Į keptuvę supilkite šaukštą augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.