Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Per 15 minučių supilkite pyragus. Pūstos, minkštos ir nenusėdusios: tingus receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai yra tikras daugelio šalių kulinarinis paveldas. Visur šis įdomus kepinys ruošiamas savaip

. Pyragai į kultūros paveldą pateko, kai jie pradėti minėti įvairiuose kūriniuose

. Įdomu tai, kad jų receptų galima rasti daugybėje literatūros kūrinių. Pavyzdžiui, romane „A. С. Puškino romane „Eugenijus Oneginas” yra tokių eilučių: „…ant stalo kalnai pyragų kviečia linksmą šeimyną į iškilmingus pietų svečius”. Šioje ištraukoje aprašoma šventė Larinų namuose, kur ant stalo svarbiausią vietą užima pyragai.

Iškepkime greitų tinginių pilstomų pyragų užkandžiui

.

Ingredientai: 1:

  • Pienas – 500 ml;
  • kiaušinis – 4 vnt;
  • miltai – 350 g;
  • kildinimo medžiaga – 1 šaukštelis;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • virti kiaušiniai – 4 vnt;
  • žaliasis svogūnas – 1 ryšulėlis.

Tinginių lietinių paruošimas:

Kiaušinius suplakite atskirame dubenyje, pasūdykite ir užpilkite augaliniu aliejumi. Į kiaušinių masę supilkite dalį miltų ir kepimo miltelių ir užminkykite tirštą tešlą.

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Palaipsniui į tešlą supilkite pieną, išmaišykite ir vėl padarykite tešlą skystą. Į tešlą supilkite likusius miltus ir išminkykite šiek tiek tirštesnę tešlą.

Rekomenduojame:  Kopūstus ruošiu kasdien. Skaniau nei pica ir omletas: šį receptą naudoju tik pusryčiams

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Supjaustykite kubeliais kietai virtus kiaušinius ir susmulkintus žaliuosius svogūnus ir sumaišykite.

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Puode įkaitinkite 150 ml augalinio aliejaus, pamerkite į jį samtį

. Ant samčio dugno pilkite šiek tiek tešlos, panardinkite

į karštą aliejų. Kai tešla sustings, sudėkite ant jos įdarą ir užpilkite tešlą.

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Vėl panardinkite samtelį į aliejų, kad paplotėliai atsiskirtų nuo paviršiaus.

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Kepkite paplotėlius aliejuje po porą minučių iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Tuos pačius veiksmus pakartokite su visais kitais pyragėliais.

Наливные пирожки за 15 минут. Пышные, мягкие и не оседают: ленивый рецепт

Rezultatas – skanių įdarytų pyragėlių turime tiesiog per 15 minučių. Šį receptą galima pakartoti su kitais įdarais – su kopūstais, malta mėsa ir obuoliais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *