Sekite mus Facebook'e!
Nereikia ilgai virti uogienės ir ypatingų rūpesčių!

Sudedamosios dalys:
- uogos – 7 puodeliai
- vandens – 3 puodeliai
- cukraus – 9 puodeliai
Paruošimas

Uogas užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies.
Įpilkite 3 puodelius cukraus, leiskite užvirti ir po poros minučių įpilkite dar 3 puodelius cukraus, vėl leiskite užvirti porą minučių ir įpilkite dar 3 puodelius cukraus, vėl leiskite užvirti 2 minutes.
Štai ir viskas, uogienė paruošta!
Karštą uogienę supilkite į stiklainius.

Kai uogienė atvės, uždenkite ją plastikiniu dangteliu.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
