Sekite mus Facebook'e!
Patiekalas labai paprastas, skanus ir ekonomiškas. Visi bus laimingi ir patenkinti. Štai ko reikia jam paruošti:

- 1 kg bulvių;
- 10 dešrelių;
- 100 g sūrio;
- 30 g petražolių;
- 300 ml augalinio aliejaus;
- gabalėlis sviesto;
- druska, prieskoniai;
- džiūvėsėlių.
Patiekalo paruošimas:
Bulves nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Nepamirškite pasūdyti. Paruoštas bulves sutrinkite trintuvu, kol jos taps purios. Įmeskite sviestą ir tolygiai paskirstykite po visą tūrį. Įberkite pipirų.
Susmulkinkite petražoles, sutarkuokite sūrį ir suberkite į bulves. Viską sumaišykite.

Dubenyje įmuškite kiaušinius ir išmaišykite šakute. Į lėkštę supilkite džiūvėsėlius. Paimkite dešrelę ir atsargiai uždenkite ją plonu košės sluoksniu. Suformuokite ilgą paplotėlį. Pamirkykite jį kiaušiniuose, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite kotletus ir kepkite, kol paruduos iš visų pusių.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
