Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas, sotus, puikus: sultingos mėsos receptas, kurį pamėgsite labiau nei restorano kepsnius

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiauliena pomidorų padaže – kulinarinis produktas, kai kiauliena kepama pomidorų mišinyje su įvairiais prieskoniais ir žolelėmis. Šis padažas suteikia mėsai sultingumo, šiek tiek rūgštelės ir gilaus skonio, kartu išryškindamas jos minkštumą.

Paprastai į padažą, be pomidorų, dedama česnakų, svogūnų, Provanso žolelių ir pipirų. Tai patiekalui suteikia Viduržemio jūros regiono bruožų.

Pomidorai taip pat padeda suminkštinti mėsos skaidulas

.

Pomidoruose esanti rūgštis veikia mėsos struktūrą, todėl ji tampa minkštesnė. Būtent ši savybė lėmė pomidorų padažų populiarumą ruošiant kebabus ir orkaitėje keptus patiekalus.

Papasakosime, kaip gaminti kiaulieną pomidorų padaže

Ingredientai: 1:

  • Kiauliena – 800 g;
  • svogūnai – 2 vnt;
  • Česnakai – 3 skiltelės;
  • Provanso žolelės – 1 šaukštelis;
  • Prieskoniai mėsai;
  • Pomidorai savo sultyse – 600 g;
  • Cukrus – 1 šaukštelis;
  • Druska;
  • Juodieji pipirai.

Mėsos pomidorų padaže paruošimas:

Kiaulieną supjaustykite ne storesniais kaip 1 cm griežinėliais. Mėsos gabalėlius suplakite plaktuvu, pasūdykite, pabarstykite juodaisiais pipirais, Provanso žolelėmis ir mėsai skirtais prieskoniais, įtrinkite į ląstelieną.

10-15 min. palikite mėsą marinuotis

Rekomenduojame:  Joks Olivjė negali prilygti! Mano firminės užkandžių salotos pirmosios dingsta nuo stalo: jų sudedamosios dalys yra pačios paprasčiausios.

.

Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų ir

apkepkite mėsą keptuvėje augaliniame aliejuje, kol apskrus.

Просто, сытно, гениально: рецепт сочного мяса, который вы полюбите больше, чем ресторанные стейки

Sudėkite mėsą į atskirą formą, tame pačiame aliejuje pakepinkite svogūną, kol paruduos, įspauskite į jį česnaką

. Į svogūną supilkite pomidorus jų pačių sultyse, įberkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Sudėkite mėsą ant kepimo skardos, užpilkite pomidorų padažu, uždenkite folija.

Просто, сытно, гениально: рецепт сочного мяса, который вы полюбите больше, чем ресторанные стейки

Kepkite kiaulieną 190 laipsnių temperatūroje 50 minučių.

Просто, сытно, гениально: рецепт сочного мяса, который вы полюбите больше, чем ресторанные стейки

Šį patiekalą galima patiekti su bulvių koše, grūdais arba salotomis. Gausite sultingą mėsą pomidorų padaže.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *