Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas kepimas. Pyrago ant kefyro su ryžiais, kiaušiniu ir svogūnu užpylimo receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas su įdaru – tai pyragas, kurio įdaras yra užpildytas skysta tešla. Tešla gali būti gaminama iš kefyro, grietinės, jogurto ar kitų raugintų pieno produktų. Įdaras gali būti mėsos, žuvies, daržovių, vaisių ar uogų

. Pilstomuosius pyragus lengva paruošti, jie pasižymi subtiliu skoniu. Jie gali būti ir saldūs, ir sūrūs, todėl yra universalus patiekalas. Iškepti lietinį pyragą nebus sunku net pradedančiajam virėjui. Svarbiausia žinoti receptą, kuris padės šį pyragą sukurti namuose.

Papasakosime, kaip iškepti lauro pyragą su kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais.

Tešlai skirti ingredientai:

  • Kefyras – 500 g;
  • Kiaušinis – 2 vnt;
  • Miltai – 350 g;
  • Druska – 3 g;
  • Cukrus – 2 g;
  • Soda – 5 g;
  • Sviestas – 100 g.

Įdaro ingredientai:

  • Virtas kiaušinis – 8 vnt;
  • žaliasis svogūnas – 50 g;
  • virti ryžiai – 200 g;
  • Druska – 12 g.

Pyrago paruošimas:

Kiaušinius įdarui supjaustykite mažais kubeliais, žaliuosius svogūnus susmulkinkite. Atskirame dubenyje paruoškite tešlą, įmuškite kiaušinius, suberkite druską ir cukrų, sudėkite sviestą ir kefyrą

Rekomenduojame:  Jis velniškai traškus. Greitai marinuoti kopūstai

. Visus komponentus sumaišykite, supilkite į mišinį sodą ir miltus, užminkykite tirštą tešlą

.

Kepimo formą ištepkite sviestu, supilkite į ją dalį tešlos.

Tešlą paskleiskite ant paviršiaus. Sumaišykite virtus ryžius su kiaušiniais ir svogūnais, druska ir

supilkite ant

tešlos paviršiaus.

Ant įdaro supilkite likusią tešlos dalį, paskirstykite ją ant viršaus.

Простая выпечка. Рецепт заливного пирога на кефире с рисом, яйцом и луком

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių.

Простая выпечка. Рецепт заливного пирога на кефире с рисом, яйцом и луком

Pasirodo, tai puikus pilstomasis pyragas. Tą patį pyragą galima gaminti ir su kitais įdarais, pavyzdžiui, su mėsa ir bulvėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *