Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas ir skanus obuolių pyragas „Minutės pyragas”. Puikus receptas: gaminu jį jau 30 metų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių pyragas yra desertas, mėgstamas daugelyje pasaulio šalių. Jis ruošiamas įvairiai, bet pagrindas visada tas pats: minkšta tešla ir sultingas obuolių įdaras.

Obuolių pyragai gali būti atviri arba uždari, su tešlos grotelėmis ant viršaus arba be jų. Jie gali būti gaminami iš įvairių rūšių tešlos: smėlinės, sluoksniuotos tešlos, mielinės tešlos.

Įdarą taip pat galima paįvairinti į obuolius įdedant cinamono, riešutų ar kitų ingredientų.

Paruoškime greitą obuolių pyragą namuose

Ingredientai: 1:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • Vanilinis cukrus – 20 g;
  • Sviestas – 80 g;
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Miltai – 130 g;
  • Obuoliai – 6 vnt.

Obuolių pyrago paruošimas:

Išplakite kiaušinius plaktuvu, supilkite į juos cukrų, vanilinį cukrų ir druską.

Tada ištirpinkite sviestą ir supilkite į kiaušinių masę, išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius, užminkykite tirštą tešlą

. Obuolius nulupkite nuo žievelės ir sėklalizdžių, mažais gabalėliais supjaustykite tiesiai į tešlą. Sumaišykite obuolius su tešla, supilkite ją į kepimo formą, išklotą pergamentu.

Rekomenduojame:  Paprastas ir skanus patiekalas: tinginiai koldūnai pusryčiams

Простой и вкусный яблочный пирог пирог "Минутка". Классный рецепт: лет 30 так готовлю

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol viršus taps auksinis.

Простой и вкусный яблочный пирог пирог "Минутка". Классный рецепт: лет 30 так готовлю

Rezultatas – kvapnus obuolių pyragas. Jis paruošiamas greitai, todėl tinka bet kokiam namų arbatos vakarėliui.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *