Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas ir skanus greitas uogų pyragas. Tereikia viską sumaišyti ir viskas baigta.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Uogų pyragai atsirado beveik iš karto, kai žmonės išrado tešlą. Iš pradžių tešla buvo tiesiog naudojama uogoms pervežti dideliais atstumais. Tačiau vėliau išmokta šioje tešloje kepti įdarą

. Uogos yra prieinamas saldumynas visiems visuomenės sluoksniams. Todėl pagaminti iš jų gardų desertą prie arbatos – paprasta užduotis.

Pyragams galima naudoti, pavyzdžiui, juoduosius serbentus

.

Jose yra daug organizmui naudingų vitaminų

. Juoduosiuose serbentuose yra C, B grupės vitaminų, taip pat geležies, kalio, fosforo ir magnio.

Visos šios naudingos savybės kartu padeda stiprinti imuninę sistemą.

Paruoškime paprastą ir greitą juodųjų serbentų pyragą

Ingredientai: 1:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus – 200 g;
  • vanilinio cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • pieno – 200 ml;
  • augalinis aliejus – 50 ml;
  • miltai – 250 g;
  • kildinimo medžiaga – 1 šaukštelis;
  • juodieji serbentai – 250 g.

Juodųjų serbentų pyrago paruošimas:

Į gilų dubenį įmuškite porą kiaušinių, supilkite į juos klasikinį ir vanilinį cukrų, plakite, kol smėlio grūdeliai ištirps

. Į pieną

supilkite

Rekomenduojame:  Purus sausainis be raugo. Nesupučia, visada būna aukštas ir orus.

augalinį aliejų, sumaišykite su kiaušinių mase.

Į miltų ir kepimo miltelių mišinį supilkite kiaušinių masę, išminkykite tirštą tešlą be gumuliukų

.

Į tešlą supilkite juoduosius serbentus, išmaišykite

. Kepimo formą išklokite pergamentu, supilkite į ją tešlą, paskirstykite ją po visą paviršių.

Простой и вкусный пирог с ягодами на скорую руку. Всё смешал и готово
souspark.ru

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes.

Простой и вкусный пирог с ягодами на скорую руку. Всё смешал и готово

Prieš kepant pyragą galima apibarstyti grietinėlės trupiniais, jie paruošiami sumalant šaltą sviestą su miltais.

Rezultatas – kvapnus ir sveikas pyragas su juodaisiais serbentais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *