Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprastas bulvinių blynų receptas tiems, kurie nenori daug laiko gaišti gamindami bulves

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bulvių blynai pagal naują receptą yra lengvai ir greitai paruošiami, idealiai tinka tiems, kurie vertina paprastumą. Svarbiausia bulves sumalti, o ne sutarkuoti, o naudoti trintuvą arba mėsmalę. Tai suteiks blynams lengvumo ir minkštumo, todėl jie ypač skanūs. Jie puikiai dera su grietine ir puikiai tinka pietums.

Sudedamosios dalys :

  • bulvės – 500 g;
  • kiaušinis – 1 vnt.;
    svogūnas – 1 vnt.;
  • miltai – 2 šaukštai l.;
  • augalinis aliejus – 50 ml;
  • druska ir pipirai – pagal skonį.

Paruošimas:
Pradėkime nuo ingredientų paruošimo: nulupkite bulves ir svogūnus, supjaustykite juos mažais gabalėliais. Sudėkite juos į trintuvo dubenį ir susmulkinkite.

Taip pat galite naudoti mėsmalę – rezultatas bus panašus. Masę supilkite į gilų dubenį ir palaukite 5 minutes, kol bulvės išskirs sultis.

Po to atsargiai nukoškite per sietelį.

Į mišinį įpilkite kiaušinį, miltus, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi.

Šaukštu sudėkite mišinį į keptuvę, formuodami apvalius paplotėlius, ir kepkite juos po dangčiu 2–3 minutes iš abiejų pusių.

Rekomenduojame:  Korėjietiškos paprikos. Skanus užkandis iš paprikų

Iškepus bulvių blynus sudėkite ant servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Patiekite gatavus bulvių blynus su tiršta grietine.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.