Sekite mus Facebook'e!
Labai įdomios grybų, džiūvėsėlių ir konservuotų žirnelių salotos su aštriomis česnako ir itališkų žolelių natomis.
Joms paruošti reikės šių ingredientų:
–
konservuotų žirnelių, 400 g;
– duonos, 150 g;
– grybų, 400 g;
– morkų, 2 vnt;
– svogūnų, 3 vnt;
– česnako, 2 skiltelių
; – itališkų žolelių, druskos, pipirų, augalinio aliejaus.
Gaminimo procesas
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Morkas sutarkuoti korėjietiška tarka
. Morkas sumaišyti su svogūnais ir pakepinti, kol morkos bus pusiau apvirtos
. Grybus supjaustyti mažais gabalėliais ir pakepinti sausoje keptuvėje.
Kai grybų skystis išgaruos, juos pasūdykite, sudėkite smulkintą česnaką, išmaišykite keptuvėje ir atvėsinkite.
Bet kokio skonio duoną supjaustykite kubeliais, sudėkite į maišelį
, įberkite
itališkų žolelių
, druskos ir
pipirų,
įpilkite
porą šaukštų augalinio aliejaus. Maišelį pakratykite ir džiūvėsėlius išdžiovinkite orkaitėje arba ant keptuvės. Išpilkite iš maišelio
. atvėsinkite visus ingredientus ir sumaišykite juos su konservuotais žirneliais.
patiekite
.
Patarimas: prieš pat patiekdami salotas pabarstykite džiūvėsėliais. Česnako galite nedėti, jei nemėgstate šio produkto salotose.
