Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paprasčiausiai sumaišykite kefyrą su malta mėsa. Skanūs ir sotūs pusryčiai keptuvėje: paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Beliašas yra totorių virtuvės patiekalas, kuris mūsų šalies virtuvėje atsirado maždaug XV amžiuje. Iš totorių kalbos „belyash” reiškia pyragą. Tai reiškia, kad šios vietovės gyventojams šis patiekalas buvo gerai pažįstamas pyragas. Užkariautojams beliašas skiriasi nuo tradicinio pyrago. Pavyzdžiui, belyašiai daugiausia kepami su mėsa, su skyle tešloje. Taip pat yra beliušų su atviru įdaru

. Klasikinis beliušas ruošiamas visai šeimai, tai didelis pyragas su mėsa. Tačiau gaminti didelį beliašą yra daug darbo reikalaujantis darbas. Dėl šios priežasties verta išmokti gaminti tingius belašius.

Tinginio belašo ingredientai:

  • Kefyras – 300 ml;
  • maltos mėsos – 300 ml;
  • kiaušinis – vnt;
  • druskos – 0,5 šaukštelio;
  • žaliasis svogūnas – ryšulėlis;
  • miltai – 130 g;
  • geriamoji soda – 0,5 šaukštelio.

Tinginių belyashi paruošimas:

Į dubenį su kefyru įmaišykite maltą mėsą ir kiaušinį. Rekomenduojama maltoje mėsoje padaryti duobutę, į ją įmušti kiaušinį ir panardinti į kefyrą.

Kiaušinį maltoje mėsoje pabarstyti druska. Susmulkinkite žalius svogūnus, juos taip pat supilkite į kiaušinį.

Rekomenduojame:  Dvi draugovės Naujųjų metų išvakarių šventinės salotos. Tik 2 pagrindiniai ingredientai

Просто смешайте кефир с фаршем. Вкусный и сытный завтрак на сковороде: простой рецепт

Į kefyrą supilkite sodą, komponentus suplakite plaktuvu iki vientisos masės. Į mišinį persijokite miltus, užminkykite tešlą tingiems beliašams.

Просто смешайте кефир с фаршем. Вкусный и сытный завтрак на сковороде: простой рецепт

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, paskirstykite šaukštą tešlos. Kepkite beliašus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps auksiniai.

Просто смешайте кефир с фаршем. Вкусный и сытный завтрак на сковороде: простой рецепт

Kitą beliašų pusę reikia kepti po dangčiu.

Просто смешайте кефир с фаршем. Вкусный и сытный завтрак на сковороде: простой рецепт

Gausite sultingus tingius beliašus, kurie bus geras įprastų pyragų pakaitalas. Šis patiekalas paruošiamas greitai ir nereikalauja daug pastangų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *