Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Paimu puodelį maltos mėsos ir padarau didelį kalną kotletų. Visi, kas paragavo, prašo recepto

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis kotletų receptas yra labai neįprastas. Jame naudojama nedaug mėsos, tačiau pagal skonį visiškai neaišku, kad jie pagaminti ne iš grynos mėsos. Tai labai patogu ir ekonomiška. Tačiau svarbiausia, kad jis skanus ir sotus. Galbūt turite šiek tiek maltos mėsos ir nežinote, ką su ja daryti. Pabandykite pasigaminti šį patiekalą, nepasigailėsite.

Viskas paruošiama paprastai. Panardinamuoju trintuvu susmulkinkite svogūnus, kiaušinius, druską, juoduosius pipirus, česnaką.

Išvirkite bulves, palaukite, kol jos atvės, ir išvirkite bulvių košę. Į ją įdėkite maltos mėsos. Galite naudoti bet kokią maltą mėsą. Sudėkite kiaušinių mišinį ir išmaišykite. Suformuokite kotletus ir pradėkite kepti. Apkepkite juos iš abiejų pusių po 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.

Iš nedidelio kiekio maltos mėsos iškeps 11 kotletų. Jie būna labai sultingi ir apetitiški. Jų skonis daug geresnis nei pagamintų iš grynos mėsos.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *