Sekite mus Facebook'e!
Tinginių pyragaičiai yra paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kuris gali būti puikus sprendimas pusryčiams ar užkandžiams. Tai nedideli tešlos plokštainiai su įdaru viduje.
Skirtingai nei tradiciniams pyragams, tinginių pyragams paruošti nereikia daug laiko ir pastangų.
Tinginių pyragaičių populiarumą lemia jų paprastumas ir ingredientų prieinamumas. Jiems paruošti nereikia ypatingų įgūdžių ir gebėjimų, o produktų galima rasti beveik bet kurioje parduotuvėje.
Ingredientai: – Lėkštės, kurių sudėtyje yra daugybė ingredientų, pvz:
- maltos mėsos – 250 g;
- kefyras – 200 ml;
- kiaušinis – 1 vnt;
- druska – 1/2 šaukštelio;
- svogūnas – 1 vnt;
- česnako – skiltelė;
- miltai – 5 šaukštai.
Tinginių paplotėlių paruošimas:
Įdarą sumaišykite su kefyru, kiaušiniu. Susmulkinkite svogūną mėsmale, sudėkite į faršą kartu su česnaku, išspaustu per presą.
Sumaišykite visus komponentus
.
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, nedideliu atstumu vienas nuo kito dėkite po nedidelę porciją maltos mėsos.
Kepkite paplotėlius po dangčiu, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.
Tai greiti ir paprasti pyragėliai su mėsa. Jie tinka progoms, kai neturite laiko gaminti tradicinių pyragaičių.
Į maltą mėsą galite pridėti prieskonių ir daržovių pagal pageidavimą.
