Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Oro ir traški pitos duona iš minimalaus produktų kiekio. Greita ir paprasta

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ananasai yra garsus traškus sausainis, gaminamas įvairiose šalyse. Lengvi, erdvūs ir aukso spalvos sausainiai savo pavadinimą gavo dėl to, kad yra panašūs į plonas džiovintų džiūvėsėlių šakeles. Iš paprastos tešlos, kepamos svieste, kol tampa traškios, ir gausiai apibarstytos cukraus pudra, gaminami khvorostai

gali būti klasikiniai, traškūs arba minkštesni, priklausomai nuo recepto. Seniau chvorostas buvo ruošiamas šventėms, o dabar jis tebėra mėgstamas skanėstas prie arbatos ar kavos.

Dėl paruošimo paprastumo ir nepamirštamo skonio šis skanėstas populiarus tarp šeimininkių visame pasaulyje.

Sudedamosios dalys: ananasai, ananasai, ananasai, ananasai, ananasai, ananasai, ananasai:

  • Sudedamosios dalys: miltai – 130 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • degtinė – 2 šaukštai;
  • vandens – 1 valgomasis šaukštas;
  • vanilino – žiupsnelis.

Ananasų paruošimas:

Sumaišykite dubenyje kiaušinį su vandeniu, vanile ir degtine. Į skystį pamažu supilkite miltus, užminkykite elastingą ir minkštą tešlą

. 30 minučių palikite tešlą po celofanu. Tada padalykite tešlą į dvi lygias dalis, kiekvieną dalį iškočiokite į ploną sluoksnį.

3-4 cm pločio juostelėmis padalykite tešlą į rombus. Kiekviename rombe padarykite nedidelę skylutę ir per ją išverskite vieną iš ištemptų kraštų.

Rekomenduojame:  Skanus užkandis bet kuriam stalui. Cukinijų suktinukas: formą išlaiko kelias dienas

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir į jį įmeskite ananasus

.

Kepkite ananasus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Воздушный и хрустящий хворост из минимума продуктов. Быстро и просто

Iš paprastų ingredientų gausite skanų, saldų ir lengvai paruošiamą ananasą. Iškepusį desertą galima apibarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *