Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Obuolių spurgų pyragas.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdomus pyragas su trupiniais taps tikra jūsų stalo puošmena.

Tešlai paruošti reikės šių ingredientų:

-miltų, 500 g;

-pieno, 250 ml;

-sviesto, 40 g;

-sausų mielių, 7 g;

-kiaušinio, 1 vnt.;

-augalinio aliejaus, 30 ml;

-druskos, pusės šaukštelio.

Trupiniams paruošti paimkite:

sviesto, 120 g;

– cukraus, 200 g;

– miltų, 150 g.

Įdarui paruošti reikės: – miltų – 1 vnt:

Miltus persijokite ir sumaišykite su mielėmis

.

Šiltą pieną sumaišyti su druska ir cukrumi, viską išmaišyti ir sujungti su miltais, išmaišyti

. Suminkštinti sviestą ir sumaišyti su tešla, įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti augalinį aliejų ir užminkyti tešlą

.

Uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 1,5 val.

Trupiniams miltus sumaišykite su cukrumi. Į mišinį įtrinkite šaldytą sviestą ir viską sumalkite į trupinius. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą.

Пирог «Яблочные рожки»

Nulupkite obuolius, išimkite šerdį ir supjaustykite kubeliais

. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite obuolių kubelius ir kepkite ant didelės ugnies 5-7 min. Atvėsinkite.

Пирог «Яблочные рожки»

Pabarstykite darbo paviršių miltais, išklokite tešlą, išminkykite ją ir padalykite į 8 dalis.

Rekomenduojame:  Greiti korėjietiški pomidorai: receptas per 5 minutes. Skaniausias dačos užkandis

Suformuokite ritinėlius, kiekvieną iškočiokite plonu sluoksniu. Vieną pusę aptepkite trupiniais, apvyniokite kita puse, sudėkite obuolių kubelius, sulenkite į kūgį – trikampį.

Пирог «Яблочные рожки»

Kepimo formą išklojame pergamentu ir išdėliojame spurgas. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 15 minučių.

Įmuškite kiaušinį ir aptepkite spurgas, pabarstykite jas likusiais trupiniais.

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių ir kepkite pyragą 40-50 minučių.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *