Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuostabūs marinuoti kopūstų suktinukai. Tokie skanūs, jums patiks

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstų suktinukams pagaminti reikės:

kopūstų;

  • 2 morkų;
  • česnako;
  • juodųjų pipirų;
  • 1 litro vandens;
  • 2 šaukštai melasos;
  • ½ valgomojo šaukšto cukraus;
  • 100 ml augalinio aliejaus;
  • ⅓ valgomojo šaukšto acto;
  • 3 lauro lapai;
  • 7-8 žirnelių juodųjų pipirų.

Paimkite žiedinį kopūstą ir nupjaukite trečdalį viršūnės. Likusią dalį atskirkite į lapus. Sudėkite juos į puodą ir išvirkite. Taip bus lengviau juos suvynioti į vamzdelius. Svarbiausia jų nepervirti.

Atvėsinkite juos ir supjaustykite į dvi/keturias dalis, kaip jums patinka. Būtinai pašalinkite storą viduryje esančią gyslą. Sutarkuokite morkas tarka. Įdėkite česnako ir pipirų. Mišinį dėkite ant kiekvieno lapo gabalėlio.

Suvyniokite arba sulankstykite į voką. Sudėkite į patogų indą stora eilute.

Užvirinkite vandenį, supilkite druską ir cukrų ir virkite 5 minutes. Įdėkite lauro lapą, pipirus ir liesą aliejų. Marinatui užvirus, supilkite actą. Kai skystis užvirs trečią kartą, užpilkite jį ant suktinukų. Ant viršaus uždėkite lėkštę, kad suktinukai būtų visiškai apsemti skysčio.

Po 24 valandų kambario temperatūroje užkandis bus paruoštas. Jį reikėtų laikyti šaldytuve.

Rekomenduojame:  Mėsos kepsnys per 15 minučių be orkaitės: viską susukite į pergamentinį popierių ir sudėkite į keptuvę

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *