Sekite mus Facebook'e!
Jei nesate pradžiuginę savo artimųjų zrazy, būtinai tai padarykite. Tai labai skanus ir sotus patiekalas.

Štai jo receptas:
- 500 g liesos kiaulienos;
- 1,5 kg bulvių;
- onion;
- 50 g sviesto;
- 1 valgomasis šaukštas miltų;
- 100 g augalinio aliejaus;
- druska, pipirai.
Paruošimas:

- Mėsą sumalkite mėsmale.
- Įberkite druskos, pipirų.
- Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite su malta mėsa.
- Išvirkite bulves ir paverskite jas tiršta tyrele. Supilkite miltus, įpilkite aliejaus ir įberkite prieskonių, druskos. Viską reikia išminkyti.
- Kai bulvės atvės, suformuokite pailgus delno dydžio ruošinius. Į vidų sudėkite maltą mėsą.
- Kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
