Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Niekas niekada nenuspės! Cukinijų kotletai – kaip mėsos kotletai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Švelnūs ir sultingi cukinijų kotletai su svogūnais – puiki alternatyva mėsos patiekalams.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

cukinijų, 2 vnt.;

– kiaušinių, 2 vnt

.;

– majonezo, 1 valgomasis šaukštas

; – svogūno, 1 vnt.;

– batono, pusė; –

miltų, 1 valgomasis šaukštas

; – džiūvėsėlių, 3 valgomieji

šaukštai; – česnako

; – druskos, pipirų, kalendros.

Kepimo procesas

Cukiniją sutarkuoti stambia tarka ir pasūdyti, palikti 10 min.

Svogūnus supjaustyti gabaliukais ir susmulkinti blenderiu.

Batoną užpilti vandeniu arba pienu, o kai suminkštės, nuspausti ir sutrinti blenderiu

.

Cukiniją išspauskite nuo drėgmės pertekliaus, sumaišykite su svogūnų mase ir batonu, įmaišykite kiaušinį ir majonezą

. Česnaką berkite pagal skonį ir susmulkinkite presu, įmaišykite į cukinijų masę.

Pasūdykite, papipirinkite,

įberkite

kalendros

.

Patarimas: kalendra čia reikalinga tam, kad kotletai būtų labai panašūs į mėsos kotletus.

Suberkite

džiūvėsėlius

ir miltus, gerai išmaišykite faršą ir suformuokite kotletus.

Panardinkite kotletus į džiūvėsėlius ir kepkite juos augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos.

Dėkite kotletus ant popierinių rankšluosčių, tada dėkite į lėkštę.

Rekomenduojame:  Subtilus norvegiškas tortas. Išskirtinis desertas ypatingomis progomis

Patiekite su grietine ir bulvių koše, bet kokiu garnyru

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *