Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nesitikėjau, kad jis bus toks skanus. Mišučių pyragas: už šį receptą buvau apipiltas padėkomis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mišučių tortas – tikras konditerijos pasaulio meno kūrinys, žavintis ne tik puikia išvaizda, bet ir turtingu skoniu, kuriame harmoningai dera lengvumas ir švelnumas

. Šis tortas dažnai asocijuojasi su šventiniais renginiais ir iškilmėmis, nes gali bet kokį stalą padaryti rafinuotesnį ir apetitiškesnį.

Šio deserto pagrindą sudaro

beza,

išplakti baltymai su cukrumi, iškepti iki traškios plutelės

.

Ji suteikia pyragui oro ir unikalią tekstūrą, kuri puikiai kontrastuoja su grietinėlės įdaru. Sviesto kremas savo ruožtu gali sukurti sodrų kreminį skonį, kuris gali atsverti bezė saldumą.

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 400 g;
  • 72 % margarinas – 200 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • Kiaušinių tryniai – 5 vnt;
  • grietinė – 300 ml;
  • Kiaušinių baltymai – 5 vnt;
  • Cukrus – 160 g;
  • Citrinos rūgštis – lašas.

Grietinėlės ingredientai:

  • Sviestas 82,5 % – 150 g;
  • kondensuotas pienas – 250 g.

Meduolio pyrago paruošimas:

Ištirpinkite šaltą margariną miltuose ir patrinkite jį ant smulkios tarkos. Į margariną ir miltus supilti kepimo miltelius, sudėti kiaušinių trynius, grietinę ir išminkyti tešlą.

Rekomenduojame:  Bandelės už 9 kapeikas. Receptas ant rūgščios tešlos

Iš tešlos suformuoti bendrą gumulą, kuris padalijamas į 3 lygias dalis, kiekvieną jų nunešti į šaldytuvą, kol sustings. Tada tešlą patrinti ant stambios tarkos, iš šio trupinio suformuoti 3 pluteles

. Vandens vonelėje baltymus sumaišyti su cukrumi, tada komponentus išplakti iki stabilių viršūnių, įpilti citrinos rūgšties.

Perpilti merengę į konditerinį maišelį ir dekantuoti ant plutelių

. 40-45 min. kepti pluteles 100 laipsnių temperatūroje

.

Kremui išplakite kondensuotą pieną su minkštu sviestu iki kreminės masės.

Kiekvieno pyrago viršų aptepkite kremu, sumontuokite tortą.

Не ожидала, что он такой вкусный. Торт "Мишутка": за этот рецепт меня осыпали благодарностями

Gaunasi gardus saldus pyragas „Mishka”. Tai puikus grietinėlės, bezė ir trapių pyragaičių derinys.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *