Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nepakartojamo vakarienės receptas, kai po darbo trūksta laiko.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Patyrę virėjai šį ryžių ir vištienos patiekalą laiko savo geriausiu pasirinkimu; tai visada išsigelbėjimas, kai visiškai nėra laiko gaminti. Šiai vakarienei reikia tik paprasčiausių ingredientų, ir visi jie troškinami kartu ir beveik vienu metu, todėl patiekalas įgauna sodrų skonį ir taupo laiką.

Sudedamosios dalys:

svogūnas – 1 vnt.
paprika – 1 vnt.
česnakas – 2 skiltelės
pomidoras – 1 vnt.
vištienos šlaunelė (filė) – 400 g
ryžiai – 200 g
vanduo – 250 ml
druskos – pagal skonį
maltų juodųjų pipirų – pagal skonį

Paruošimas:

Pirmiausia supjaustykite svogūną kubeliais ir kepkite jį augaliniame aliejuje, kol taps permatomas. Išimkite paprikos šerdį, smulkiai supjaustykite ją kubeliais ir sudėkite į svogūną. Susmulkinkite česnaką, sudėkite į keptuvę ir kepkite mišinį dar 2–3 minutes.

Pomidorą supjaustykite kubeliais, jei norite, pirmiausia nulupkite. Sudėkite pomidorus į daržoves, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Tada supjaustykite vištienos šlaunelių filė mažais gabalėliais, sudėkite į daržoves ir gerai išmaišykite.

Suberkite ryžius, užpilkite vandeniu ir pagardinkite druska. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol ryžiai visiškai išvirs.

Rekomenduojame:  Paprasta ir skanu. Jaunų burokėlių ikrai: mano mamos receptas.

Patiekite gatavą patiekalą karštą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.