Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nedaug kas taip kepa blynus ir veltui. Blynai su malta mėsa, pavyzdžiui, čeburekai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Paruošti skanius blynus nėra taip sudėtinga – tai žino net pradedantieji. Tačiau net ir norint teisingai paruošti šį patiekalą, reikėtų atsižvelgti į kai kuriuos ypatumus. Pavyzdžiui, verta derinti kambario temperatūros produktus. Taip komponentai greičiau susimaišo

. Tešlą būtinai reikia persijoti, kad nesusidarytų didelių gumuliukų. Priešingu atveju šiuos miltų gumulėlius bus sunku įmaišyti į tešlą

. Keptuvė turi būti įkaitinta, kad pirmas blynas neišeitų su gumulėliu. Be to, tešlą kepant reikia nuolat maišyti, kad miltai nenusėstų.

Yra daug įvairių blynų – su varške, su bulvėmis

.

Verta pateikti blynų su malta mėsa kepimo receptą.

Blynų su malta mėsa ingredientai:

  • Kiaušiniai: dideli kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – šaukštelis;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Miltai – 130 g;
  • Pienas – 400 ml;
  • Augalinis aliejus – 2 valg;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Įdaras – 500 g.

Blynų su malta mėsa paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite pusę šaukšto druskos ir cukraus. Į kiaušinius supilkite 200 ml pieno, suberkite miltus ir užminkykite tirštą tešlą. Į tešlą supilkite likusį pieną ir augalinį aliejų ir toliau plakite, kol ištirps gumuliukai

Rekomenduojame:  Sausainiai arbatai už 15 minučių. Skanus ir greitas receptas

. 30 minučių palikite tešlą po rankšluosčiu. Tuo metu smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus

ir sumaišykite juos su malta mėsa, druska ir pipirais.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Keptuvėje ant riebalų arba augalinio aliejaus kepkite blynus klasikiniu būdu.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Kiekvieną blyną padalykite į dvi dalis, šiek tiek užlenkite apvalų kraštą.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Ant kiekvienos blyno pusės krašto dėkite maltos mėsos, užlenkite vidų, lyg tai būtų trikampis.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Keptuvėje ant augalinio ir sviesto aliejaus kepkite trikampėlius su malta mėsa iš abiejų pusių, kol paruduos.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Apvertę trikampį, blynus uždenkite dangčiu ir kepkite, kol taps auksiniai.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Gausite sultingus blynų su malta mėsa trikampėlius.

Так блинчики мало кто готовит, а очень зря. Блины с фаршем, как чебуреки

Šiam receptui tinka bet kokia malta mėsa – vištiena, kiauliena ar jautiena.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *