Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nebereikia vargti su tešla ir valandų valandas stovėti prie viryklės: skanius, purius zrazus iškepu per 25 minutes. Neturiu laiko jų kepti, jie suvalgomi iš karto. Dalijamės receptu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Noriu pasidalyti zrazų receptu. Mano šeima juos labai mėgsta. Visada juos ruošiu vakare karštai vakarienei. Jei lieka likučių, ryte juos galima pašildyti pusryčiams.

Receptas gana paprastas. Reikia paimti tris bulves, dideles ir sudėti virti į gūžes. Paruoštas bulves reikia atvėsinti ir nulupti. Juos sutarkuoti smulkia tarka. Tai suteiks patiekalui sodrumo verdant.

Į bulves reikia įsikišti:

Į bulves įmušti 2 kiaušinius;

3 valgomųjų šaukštų miltų;

pipirų ir druskos pagal skonį.

Viską reikia gerai išmaišyti, kad gautųsi vientisa, vienalytė masė. Dėl skonio ir aromato galima pridėti žolelių.

Kaip įdarą dažniausiai naudoju mocarelą, bet tinka bet koks sūris. Galima naudoti virtą kiaušinį ir svogūną, taip pat labai skanu.

Sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudrėkinkite rankas vandeniu, kad tešla neliptų. Paimkite šiek tiek ir pradėkite formuoti plokščią duoną. Į vidurį dėkite sūrio, užspauskite kraštus ir suformuokite paplotėlio formą.

Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite šiek tiek sviesto. Kepkite zrazus iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol paruduos. Patiekalas gaunasi nepaprastai skanus.

Rekomenduojame:  Naminė šaltiena pagal močiutės laikų be paslapčių! Kaip išvirti tikrą naminę šaltieną?

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *