Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne visi žino, kaip tai padaryti. Kaip teisingai iškepti kotletus: aš jums pasakysiu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kad patiekalas būtų sultingas ir gardus, būtina, kad jis būtų paruoštas iš kokybiškos maltos mėsos ir teisingai iškeptas. Jei malta mėsa bus paruošta netinkamai, net ir tobuliausi kotletai bus nevalgomi. Todėl būtina žinoti, kaip tinkamai atlikti kepimą.

Pagrindiniai punktai

Labai svarbus yra gaminio dydis. Kai jie maži, gali atrodyti mielai, tačiau tuomet sunkiau išlaikyti sultingumą. Dideli daug geriau išlaiko drėgmę viduje.

Keptuvė turi būti gerai įkaitinta su aliejumi. Tik po to galima išdėlioti kotletą. Jei juos dėsite ant šaltos, jie lėtai įšils ir greitai praras sultis. Be to, bus didesnė tikimybė, kad jie sudegs.

Auksinė plutelė padės išlaikyti sultis produkto viduje. Be to, jie atrodys apetitiškiau. Tada galite sumažinti kaitrą iki vidutinės ir toliau kepti 5-7 minutes.

Jei norite įpilti padažo, tai turėtumėte padaryti jau iškepus. Paruoškite jį atskirai ir naudokite patiekdami. Priešingu atveju kotletai pavirs mėsos kukuliais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *