Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Napoleonas” iš paruoštos sluoksniuotos tešlos. Sėkmingiausias garsiojo deserto receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Napoleono tortas yra klasikinis ir labai mėgstamas subtilus desertinis patiekalas, šventės sinonimas. Šio greito varianto pagrindas – traškūs sluoksniuotos tešlos pyragaičiai, kurie puikiai išminkyti. Kremo, kurio pagrindą sudaro kreminis maskarponės sūris ir kondensuotas pienas, kremas suteikia tortui ypatingo aksominio, saikingo saldumo ir nuostabaus skonio. Šis receptas – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori palepinti save ir artimuosius garsiuoju desertu be kelių valandų pasiruošimo.

Pyrago ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: sluoksniuota tešla – 400 g;
  • maskarponės kreminis sūris – 500 g;
  • cukraus pudros – 2 šaukštai;
  • kondensuotas pienas – 200 g;
  • vanilino – 1,5 g.

Paruošimas:

Įdėkite tešlą ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir uždenkite plastikiniu maišeliu. Palikite tešlą 1 valandai. Dabar siųskite tešlą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Palaukite, kol tešla taps auksinės spalvos, ir ištraukite

. Kol pyragaičiai atvės, pradėkite ruošti kremą. Į plakimui skirtą indą perkelkite maskarponės sūrį, supilkite kondensuotą pieną, cukraus pudrą ir vaniliną. Maišytuvu išplakite visus ingredientus iki purios masės.

Rekomenduojame:  Tai ne tik desertas, bet ir kulinarinė ikona. Amerikietiškas morkų pyragas: receptas be maišytuvo

Pradėkite rinkti tortą

.

Atvėsusius pyragus išminkykite rankomis, kad pašalintumėte plutos perteklių. Jų prireiks vėliau. Kiekvieną pyragą padalijame į 3 sluoksnius, iš viso 6 sluoksnius. Gražią lėkštę patepame kremu ir ant jos dedame 1 torto sluoksnį, kad tortas stabiliai stovėtų lėkštėje. Pakaitomis tepame kremą ir pluteles, kol sunaudojame visus gabalėlius

. Tortą iš visų pusių

aptepame

likusiu kremu. Dabar rankomis sutrupinkite nuo plutos likusias pluteles. Jomis pabarstykite tortą.

"Наполеон" из готового слоеного теста. Самый удачный рецепт знаменитого десерта

Padėkite skanėstą į šaldytuvą per naktį. Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *