Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Namų gamybos cukinijos, bet su posūkiu! Kepu jas su česnaku – jos skanesnės nei keptos: greita vakarienė per 20 minučių

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Orkaitėje kepta cukinija su česnakais – vienas iš tų receptų, kuriuose puikiai dera paprastumas, naudingumas ir išskirtinis skonis. Šis patiekalas idealiai tinka vasaros ir rudens sezonui, kai cukinijos būna sultingiausios, sultingos, švelnios ir įperkamos.

Kepamos orkaitėje cukinijos išlaiko savo tekstūrą, bet tampa minkštos, paruduoja ir prisipildo prieskonių bei česnakų aromatų.

Skirtingai nei kepant keptuvėje, kepant patiekalas tampa mažiau riebus ir dietinis, tačiau išlaiko ryškų skonį.

Kartu česnakai atsiskleidžia ypač kvapnūs, pripildydami virtuvę apetitą žadinančiu kvapu, o prieskoniai gali suteikti patiekalui ypatingą charakterį – nuo Viduržemio jūros iki kaimiško stiliaus.

Papasakosime, kaip orkaitėje paruošti cukiniją su česnakais

.

Ingredientai: cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija, cukinija:

  • receptai: cukinija – 1 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • maltos saldžiosios paprikos – 1 šaukštelis;
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Sūris – 100 g;
  • krapai – kelios šakelės;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • Majonezas – 2 šaukštai.

Cukinijų su česnakais kepimas orkaitėje:

Rekomenduojame:  Įdaryti malta mėsa įdaryti kopūstai ir ryžiais įdaryti kopūstai, suvynioti į kopūsto lapą. Puikus receptas

Cukiniją nulupkite nuo žievelės ir supjaustykite nedideliais iki 1 cm storio apskritimais. Pabarstykite cukiniją druska, maltais juodaisiais pipirais, paprika, apšlakstykite augaliniu aliejumi ir išmaišykite.

Sudėkite cukinijas ant pergamentu išklotos kepimo skardos

.

Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, krapus susmulkinkite, sumaišykite

, į sūrį įpilkite majonezo, įspauskite česnako skilteles, išmaišykite. Ant kiekvieno cukinijos apskritimo uždėkite po sūrio kepurėlę.

Кабачки по-домашнему, но с изюминкой! Запекаю с чесноком - получается вкуснее, чем жареные: быстрый ужин за 20 минут

Kepkite cukiniją 190 laipsnių temperatūroje 10 minučių.

Кабачки по-домашнему, но с изюминкой! Запекаю с чесноком - получается вкуснее, чем жареные: быстрый ужин за 20 минут

Gausite sultingas ir apetitą žadinančias cukinijas su česnaku orkaitėje.

Tinka ir darbo dienos vakarienei, ir šventiniam stalui, ypač jei patiekalą gražiai papuošite.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 10

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *