Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Naminiai blynai ant verdančio vandens su mėsa. Ploni blyneliai su sultingu įdaru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blyneliai iš kreminės tešlos būna ploni, apskrudę ir minkšti. Galite naudoti bet kokį įdarą, bet su mėsa jie bus patys skaniausi ir gardžiausi.

Jiems paruošti reikės šių ingredientų:

  • pieno, 350 ml;
  • verdančio vandens, 150 ml;
  • kiaušinių, 2 vnt;
  • cukraus, 25 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • augalinis aliejus, 25 g;
  • miltai, 200 g.

Įdarui paruošti reikia:

  • virtos mėsos, 500 g;
  • svogūno, 1 vnt;
  • sultinio;
  • sviestas, 35 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės, česnakai.

Gaminimo procesas

Miltus persijoti, sumaišyti su druska ir cukrumi, kiaušiniais, išmaišyti ir supilti pieną, išminkyti iki vientisos masės

. Supilti verdantį vandenį ir išmaišyti. Žiūrėti. Kad tešla nebūtų nei per tiršta, nei per skysta, tiesiog reguliuokite įpilto vandens kiekį. Kuo skystesnė tešla, tuo plonesni blyneliai išeina

. Palikite tešlą 15 minučių.

Įdarui virtą mėsą susmulkinkite ir sumaišykite su kepintais svogūnais, druska, pipirais, sviestu, prieskoniais ir žolelėmis. Jei įdaras gaunasi kietas, įpilkite šiek tiek sultinio, kuriame virė mėsa

. Apkepkite blynus iš abiejų pusių ir sudėkite juos į krūvą.

Rekomenduojame:  Krabų paštetas – greitas ir švelnus užkandis

Iš blynų suformuokite voką su įdaru

. Ištirpinkite sviestą, pamirkykite vokus ir kepkite ant keptuvės.

Домашние блинчики на кипятке с мясом. Тонкие блины с сочной начинкой

Blyneliai gaunasi su kvapnia, traškia plutele, sultingu ir skaniu, sotu įdaru. Juos galima patiekti su grietine arba šviežių daržovių salotomis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *