Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minutės desertas arbatai: paprastas ir įperkamas. Greitai paruošiami sausainiai su medumi ir įdaru

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sausainių kultas atsirado senovėje ir tęsiasi iki šiol. Žinoma, šio deserto aktualumas tapo ne toks reikšmingas kaip viduramžiais

. Po Kryžiaus žygių įvykių ėmė megztis prekybiniai ryšiai tarp Europos ir Rytų. Didelę reikšmę šiame senoviniame versle turėjo sausainiai. Jis buvo mobilus ir ilgai negedo. Todėl jį buvo lengva gabenti iš Rytų į Europą. Iš sausainių viduramžiais arabai uždirbdavo daug pinigų.

XXI a. sausainiai gamintojams atnešdavo dar daugiau pinigų. Tačiau naminiai sausainiai vis tiek bus skanesni už pirktinius. Dėl šios priežasties pasigaminkime greitų sausainių arbatai.

Sausainių ingredientai:

  • Kiaušiniai: kiaušinis – vnt;
  • cukraus – 50 g;
  • sviestas – 50 g;
  • medaus – 40 g;
  • miltai – 220 g;
  • kildinimo medžiagos – 3/4 šaukštelio;
  • druskos – žiupsnelis;
  • graikiniai riešutai.

Biskvito paruošimas:

Pamažu persijokite miltus su kepimo milteliais, išminkykite

tešlą

.

Iš tešlos iškočiokite nedideles plonas dešreles ir padalykite į 7-10 dalių.

Минутный десерт к чаю: просто и доступно. Быстрое песочно-медовое печенье с начинкой

Kiekvieną gabalėlį medaus šaukštu iškočiokite į ploną stačiakampį.

Минутный десерт к чаю: просто и доступно. Быстрое песочно-медовое печенье с начинкой

Iš šono be rašto uždėkite riešutą ir susukite į ritinėlį.

Rekomenduojame:  Kebabų salotos, kurias visada gaminu: 2 skanūs ir greiti receptai

Минутный десерт к чаю: просто и доступно. Быстрое песочно-медовое печенье с начинкой

Sudėkite sausainius ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Минутный десерт к чаю: просто и доступно. Быстрое песочно-медовое печенье с начинкой

Sausainius kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Минутный десерт к чаю: просто и доступно. Быстрое песочно-медовое печенье с начинкой

Prieš kepdami sausainius patariame juos pabarstyti cukraus pudra. Taip iškepę sausainiai išlaikys medaus šaukšto raštą.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *