Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minkšti sūrio pyragaičiai be miltų. Iškepti orkaitėje jie tampa tarsi desertas iš restorano: pusryčiai per 15 minučių.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Orkaitėje kepti sūrio pyragaičiai be miltų – tai moderni mėgstamo deserto interpretacija, tinkanti glitimo netoleruojantiems žmonėms.

Klasikiniai sūrio pyragaičiai tradiciškai kepami keptuvėje ir apibarstomi kvietiniais miltais, kurie juos suriša. Tačiau kepant orkaitėje galima visiškai apsieiti be kepimo ir miltų, išlaikant švelnią tekstūrą ir malonų varškės skonį.

Vengdami miltų, varškėtukai įgauna dar labiau varškės skonį, yra švarios, pieniškos tekstūros, o jų vidurys – malonus ir šiek tiek drėgnas.

Vietoj įprastų miltų naudojama kuo mažiau papildomų ingredientų – visas dėmesys skiriamas varškės kokybei, jos konsistencijai ir skoniui.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: varškė – 500 g;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Cukrus – 100 g;
  • Vanilės ekstraktas – 2 šaukšteliai;
  • kukurūzų krakmolas – 20 g;
  • Druska – ¼ šaukštelio;
  • 1 citrinos žievelė;
  • Uogos.

Sūrio pyragaičių paruošimas:

Į dubenį su varške įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, vanilės ekstraktą, kukurūzų krakmolą. Įberti druskos, citrinos žievelės ir viską gerai išplakti iki vientisos masės pasitelkus panardinamąjį mikserį

. Keksiukų formeles ištepti sviestu, pabarstyti krakmolu ir supilti į jas tešlą

Rekomenduojame:  Šios salotos yra nepakartojamos. Paprastas ir labai sveikas patiekalas: greito paruošimo burokėlių salotos

.

Нежные сырники без муки. Готовлю в духовке - получаются как десерт из ресторана: завтрак за 15 минут

Ant tešlos viršaus paskleiskite uogas.

Нежные сырники без муки. Готовлю в духовке - получаются как десерт из ресторана: завтрак за 15 минут

Kepkite sūrio keksiukus 180 laipsnių temperatūroje 20-25 min.

Нежные сырники без муки. Готовлю в духовке - получаются как десерт из ресторана: завтрак за 15 минут

Šį paprastą naminį skanėstą lengva paruošti ir jis puikiai tinka tiek darbo dienos rytą, tiek jaukiam arbatos vakarėliui savaitgalį.

Iškeptus sūrio pyragėlius galima apibarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *