Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minkšti šokoladiniai sausainiai: receptas be kiaušinių, sviesto ir pieno. Patys skaniausi, kokius kada nors esu ragavusi

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šokoladiniai sausainiai yra vienas mėgstamiausių ir populiariausių kepinių, džiuginančių sodriu skoniu ir švelnia tekstūra. Šį desertą galima gaminti įvairiais būdais: su šokoladu, kakava, riešutais, karamele ar net pikantiškais priedais

. Klasikinių šokoladinių sausainių gimtine laikoma JAV, kur 1938 m. Ruth Wakefield pirmą kartą į sausainių tešlą įdėjo šokolado gabalėlių ir sukūrė garsiuosius šokoladinius sausainius. Nuo to laiko šis desertas užkariavo viso pasaulio saldumynų mėgėjų širdis ir tapo neatsiejama jaukių arbatos vakarėlių ir šeimos susibūrimų dalimi.

Papasakosime, kaip pasigaminti gardžių šokoladinių sausainių be kiaušinių, sviesto ir pieno.

Ingredientai: 1:

  • cukrus – 80 g;
  • apelsinų žievelės;
  • druskos – žiupsnelis;
  • augalinis aliejus – 70 ml;
  • apelsinų sultys – 70 ml;
  • miltai – 230 g;
  • krakmolo – 20 g;
  • raugo – 6 g;
  • kakava – 20 g;
  • šokolado – 30 g.

Šokoladinių sausainių paruošimas:

Sumaišykite cukrų su druska ir apelsinų žievelėmis, sumalkite produktus, kol cukrus taps oranžinis. Į mišinį supilkite augalinį aliejų ir apelsinų sultis, išmaišykite ir persijokite miltus, krakmolą, raugą ir kakavą. Užminkykite

Rekomenduojame:  Paprastas, pigus ir labai sultingas. Skaniausias vištienos receptas vakarienei: patiekalas kiekvienai dienai

minkštą, elastingą tešlą

ir

sudėkite šokolado gabaliukus. Iš tešlos formuokite nedidelius rutuliukus, dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10-12 min.

Нежное шоколадное печенье: рецепт без яиц, сливочного масла и молока. Вкуснее не пробовала

Prieš kepimą kiekvieną sausainį galite pamirkyti cukraus pudroje, tada kepinys taps saldesnis. Gausite paprastą biudžetinį šokoladinį sausainį.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *