Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Minkštas ir purus kaip debesis – štai toks obuolių biskvitas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei nuspręsite šį biskvitą su obuoliais paruošti savo šeimai ar svečiams, tikrai nebūsite kvaili. Jis turi itin subtilų skonį ir yra sultingas. Net pradedantysis konditeris gali jį paruošti. Po kelių minučių jūsų kvapnūs pyragaičiai bus ant stalo.

Kokių ingredientų reikės norint pagaminti obuolių biskvitą?

Gaukite šiuos tešlos ingredientus:

  • 2 vidutiniai kiaušiniai
  • 100 gramų cukraus pudros
  • 100 mililitrų pieno
  • 200 gramų pusiau rupių miltų
  • 8 gramai vanilinio cukraus
  • 5 gramai kepimo miltelių

Įdarui reikės:

  • 1 kiaušinis
  • 50 gramų cukraus
  • 250 mililitrų pieno
  • 15 gramų kukurūzų cukraus
  • 8 gramai vanilinio cukraus
  • 2 vidutinio dydžio obuoliai

Kaip elgtis ruošiant biskvitą su obuoliais?

Pirmajame etape pradėkite gaminti biskvito kremą. Puode išplakame kiaušinius su cukraus pudra ir vanile. Tada pabarstykite kukurūzų krakmolu ir suformuokite vientisą vienalytę masę. Galiausiai supilkite pieną ir virkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol sutirštės. Tada nukelkite gatavą kremą nuo viryklės ir leiskite jam atvėsti.

Tuo tarpu obuolius išskobkite ir nulupkite. Vaisius supjaustykite plonais griežinėliais arba mažesniais gabalėliais.

Rekomenduojame:  Nedaug žmonių žino šį metodą. Nuostabūs trupiniai vamzdeliai su įdaru: prieinamas receptas

Tešlos paruošimas, biskvito surinkimas ir kepimas

Dabar paimkite didesnį dubenį ir pagaminkite tešlą. Pirmiausia išplakame kiaušinius su cukraus pudra ir vanile. Tada supilti pieną, suberti persijotus pusiau stambius miltus, kepimo miltelius ir padaryti pusiau skystą, lygią tešlą.

Kitame etape į tešlą plaktuvu įmaišykite nuvalytų obuolių gabalėlius.

Tada supilkite masę ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir gerai paskleiskite. Atvėsusiu kremu užpurkškite ant viršaus konditeriniu maišeliu grotelės pavidalu ir kepkite viską 30 minučių 180 °C orkaitėje.

Biskvito patiekimas su obuoliais

Iškepusią biskvitą ištraukite iš orkaitės, pabarstykite cukrumi ir patiekite supjaustytą mažesniais gabalėliais (kai atvės).

Patiekite idealiai su grietine arba plakta grietinėle. Linkime gero apetito.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.