Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Miltai ir verdantis vanduo. Paprasti keptuvės paplotėliai: tokio gaminio dar niekada nematėte

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kokius pyragus labiau mėgstate – keptus orkaitėje ar keptuvėje?

Daugelis žmonių renkasi orkaitėje keptus pyragus, nes žmones apima nostalgijos jausmas. Vaikystėje močiutės visada kepdavo pyragus orkaitėje

. Tačiau kepti pyragai taip pat turi privalumų. Pavyzdžiui, kepti pyragus daug greičiau ir paprasčiau nei kepti. Tačiau tokiais pyragais nereikėtų piktnaudžiauti. Priešingu atveju galite tapti priklausomi nuo cholesterolio.

Papasakosime, kaip kepti paprastus pyragus keptuvėje

Pyragėliams skirti ingredientai:

  • Reikės: verdančio vandens – 205 ml;
  • druskos – šaukštelis;
  • miltų – 350 g;
  • augalinis aliejus – 20 ml;
  • svogūnas – 3 vnt;
  • maltos mėsos – 220 g;
  • kalendros – ryšulėlis;
  • krapų – ryšulėlis;
  • juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • paprikos – šaukštelis.

Paplotėlių kepimas:

Į dubenį su 175 ml verdančio vandens supilkite druską ir miltus, mentele išminkykite vientisą tešlą. Į atvėsusią tešlą supilkite augalinį aliejų ir išminkykite

paplotėlius. Paplotėlius įvyniokite į celofaną ir palikite 10 minučių. Tuo metu svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną blenderiu iki vientisos masės, tada

Rekomenduojame:  Paprasčiausias sausainių su pienu receptas. Biudžetinė versija kiekvienai dienai

kartu su druska, juodaisiais pipirais ir paprika įmaišykite į maltinukus

.

Smulkiai supjaustykite kalendrą ir krapus, suberkite į faršą, užpilkite 30 ml verdančio vandens ir išmaišykite.

Padalykite tešlą į dvi dalis, kiekvieną iškočiokite į ploną 1-2 mm storio sluoksnį. Padalykite tešlą į nedidelius kvadratėlius, maždaug 7×7 cm dydžio.

Į kvadratėlius dėkite įdaro – po šaukštą. Uždenkite tešlos kraštus, paslėpdami įdarą viduje.

Мука и кипяток. Простые пирожки на сковороде: такое приготовление вы ещё не видели

Siūles galima užspausti plokščiąja šakutės dantų puse.

Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite paplotėlius iki auksinės spalvos. Svarbu kepti iš abiejų pusių.

Мука и кипяток. Простые пирожки на сковороде: такое приготовление вы ещё не видели

Kad susigertų aliejaus perteklius, rekomenduojame kepsnelius dėti ant popierinio rankšluosčio. Keptuvėje gausite paprastus mėsos paplotėlius.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *