Ypač skanus patiekalas, kurį anksčiau buvo galima rasti bet kurioje viešojo maitinimo įstaigoje.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– jautiena, 900 g;
– prieskoniai pagal skonį;
– augalinis aliejus;
– vanduo, 4 stiklinės;
– cukrus svogūnams.
Norėdami paruošti padažą, paimkite :
– svogūnas, 2 vnt;
– pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas;
– miltai, 2 šaukštai;
– kiauliniai taukai, 2 šaukštai;
– sultinys, 3 samčiai.
Virimo procesas
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais.

Įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.
Mėsą sudėkite į puodą, į keptuvę suberkite kubeliais pjaustytą svogūną, pabarstę trupučiu cukraus. Kepkite ir sumaišykite su mėsa. Masę pabarstykite pipirais, bet druskos dar nedėkite.

Viską užpilti vandeniu, troškinti ant silpnos ugnies, užvirus sumažinti) 40 min.
Ištirpinkite lašinius (kiaulienos riebalus), pabarstykite miltais ir pakepinkite miltus, kol šiek tiek apskrus. Supilkite 3 kaušus sultinio ir intensyviai maišykite iki vientisos masės. Supilkite padažą į mėsą.
Į keptuvę suberkite prieskonius – pipirų žirnelius ir lauro lapus, pomidorų padažą ir druską pagal skonį. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20-30 minučių.

Patiekite su bet kokiu garnyru.
