Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėsa gaunasi tokia skani ir minkšta, kad apsilaižysite pirštus. Viskas priklauso nuo ypatingo paruošimo būdo.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ilgai troškinama ant ugnies mėsa suminkštėja. Tačiau jei įdėsite tam tikrą kiekį svogūnų, ji iškeps daug greičiau. Pasirodys labai skanus patiekalas. Jam reikia imti mėsos ir svogūnų lygiomis dalimis. Visas ingredientų sąrašas pateikiamas toliau:

  • 1 kg bet kokios mėsos;
  • 1 kg svogūnų;
  • druskos, pipirų ir kitų prieskonių pagal skonį;
  • augalinio aliejaus kepimui.

Veiksmų seka:

  1. Mėsą supjaustykite gabaliukais, maždaug kaip kebabui. Svogūnus reikia gerai supjaustyti.
  2. Paimkite storadugnę keptuvę, supilkite liesą aliejų ir gerai įkaitinkite. Įmeskite svogūnus ir pradėkite kepti.
  3. Kai daržovės taps skaidrios, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Kruopščiai išmaišykite.
  4. Po poros minučių galite dėti mėsą. Svogūnai paleis sultis, o skysčio užteks kepimui. Sumažinkite ugnį iki mažos ir troškinkite 1,5 valandos uždengę dangčiu. Vandens įpilkite tik tada, jei svogūnai taps sausi.
  5. Svogūnai nebus kartūs ir patiekale jų praktiškai nesijaus, o mėsa pasirodys labai minkšta, sultinga.

Taip kepti mėsą yra gerai. Net kurį laiką pagulėjusi šaldytuve ji nepraras savo skonio.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *