Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėgstantiems gerai pavalgyti. Skanus karštas maistas už centus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Senamadiškas patiekalas iš bulvių, kuris buvo vadinamas „appleshnik” dėl to, kad seniau Rusijoje bulvės buvo vadinamos žemės obuoliais.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

  • bulvių, 700 g;
  • svogūno, 2 vnt;
  • grybų, 150 g;
  • maltos mėsos, 400 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • pipirų, prieskonių, žolelių;
  • pieno, 50-70 g;
  • 50 g sviesto.

Gaminimo procesas

Bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje, paverčiamos bulvių koše su gabalėliu sviesto ir pienu

. Svogūnai supjaustomi nedideliais kubeliais ir dalis jų pakepinama augaliniame aliejuje.

Galima naudoti pievagrybius, supjaustytus gabalėliais

. Į svogūnus sudedama bet kokia malta mėsa, sumaišoma ir kepama, kol bus paruošta. Druskos ir pipirų pagal skonį

. Apkepinama antroji svogūnų dalis kartu su grybais, taip pat šiek tiek druskos

. Kiaušiniai išplakami plaktuvu su pienu ir druska.

Kepimo indas ištepamas augaliniu aliejumi ir dedama dalis bulvių masės.

Ant viršaus dėkite tolygų sluoksnį įdaro ir uždenkite antrąja bulvių košės dalimi

. Peiliu aplink pyrago viršų padarykite įpjovas ir supilkite kiaušinius bei pieną.

Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių, viskas priklauso nuo jūsų orkaitės

Rekomenduojame:  Paimu puodelį maltos mėsos ir padarau didelį kalną kotletų. Visi, kas paragavo, prašo recepto

.

Для тех, кто любит вкусно покушать. Вкусное горячее за копейки

Tokį minkštą ir švelnų patiekalą patiekiau kaip sočią vakarienę, taip pat galite pridėti padažų ir salotų, marinuotų grybų ir agurkų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *