Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėgstamiausio deserto receptas! Paukščių pienas be kepimo

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Subtilus ir skanus desertas iš paprasčiausių produktų.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

cukraus, 1 puodelis;

– grietinės, 1 litras

; – kakavos, 3 šaukštai

; – želatinos, 50 g;

– pieno, 500

g.

Paruošimo procesas

Želatiną užpilkite pienu, 100 ml. Palikite ją išbrinkti

.Patarimas: tiek pienas, tiek visi kiti produktai turi būti kambario temperatūros.

Sudėkite pusę cukraus ir pusę grietinės, plakite, kol cukrus ištirps ir gausite tirštą kremą.

Į grietinę supilkite kakavą, išplakite, supilkite pieną, 200 ml, ir suplakite

.

Jums patogiu būdu ištirpinkite želatiną, supilkite ją į plaktą masę, išplakite iki vientisos masės.

Uždenkite formą plėvele, supilkite dalį masės ir padėkite į šaldytuvą 25-30 min.

Paruoškite antrąjį sluoksnį, bet be kakavos, supilkite jį ant sustingusio ir grąžinkite į šaldytuvą

.

Рецепт любимого десерта! Птичье молоко без выпечки

Patarimas: tarp sluoksnių galite dėti vaisių ar uogų gabalėlių, kad desertas būtų ryškesnio ir sodresnio skonio.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *