Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėgstamiausi bulvių pyragai: visada gaminu tik pagal šį receptą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš paprasčiausių receptų, su kuriuo gali susidoroti net pradedantis virėjas. Bulvių įdarą galite pakeisti bet kokiu kitu įdaru.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

miltų, 3 puodeliai;

– šilto kefyro, 00,5 litro

; – druskos pagal skonį;

– cukraus, 2 šaukšteliai

; – sodos, 1 šaukštelis

; – augalinio aliejaus, 3

šaukštai.

Kepimo procesas

Persijokite miltus ir sumaišykite juos su kitais ingredientais. Tešlą 1 valandai nusiųskite į šaldytuvą, uždengę plėvele.

Dabar ant miltais pabarstyto arba augaliniu aliejumi patepto stalo formuokite paplotėlius.

Kepkite augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių apskrus

.

Patarimas: jei neturite kefyro, juos galite gaminti iš bet kokio rauginto pieno produkto – natūralaus jogurto arba naminės rūgpienio. Nepilkite daug aliejaus – tešla gerai kepa ir kyla be aliejaus masės keptuvėje, o paplotėliai jo nesugeria.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *