Sekite mus Facebook'e!
Ciberžolė yra vienas populiariausių prieskonių visame pasaulyje, pasižymintis nepaprastomis kulinarinėmis ir gydomosiomis savybėmis. Ji jau šimtmečius naudojama Ajurvedos, Indijos ir Kinijos medicinoje. Šis prieskonis pasižymi unikaliu aromatu ir sodriai geltona spalva.

Žmonės jį naudojo kaip galingą natūralią priemonę nuo įvairių sveikatos problemų, įskaitant kvėpavimo takų problemas, kepenų ligas, odos problemas, raumenų patempimus, įpjovimus ir žaizdas bei skrandžio problemas. Be to, jis gali būti labai naudingas esant virškinimo problemoms, įvairioms infekcijoms, uždegimams ir net piktybiniams navikams.
Štai kodėl ciberžolė yra tokia svarbi mūsų sveikatai ir gerovei.
Kurkuminas , veiklioji ciberžolės medžiaga, pasižymi priešuždegiminėmis, antioksidacinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis, todėl tai idealus natūralus sprendimas nuo mikrobų, gastrito ir skrandžio opų.
Tyrimai rodo, kad ši gyvybiškai svarbi medžiaga teigiamai veikia DNR, ląstelių išgyvenimą ir uždegimines molekules. Ji taip pat gali sumažinti osteoartrito simptomus; tai galima pasiekti vartojant 200 mg ciberžolės per dieną.
Turmeronas yra dar vienas ciberžolės ingredientas, žinomas kaip bioaktyvus elementas, galintis pagerinti smegenų funkciją ir gydyti Alzheimerio ligą regeneruojant smegenų ląsteles.
Kaip pasigaminti natūralų antibiotiką su ciberžole

Reikia:
- -1 šaukštas ciberžolės
- – 100 g ekologiško medaus
Paruošimas:
- Sudėkite ingredientus į stiklinį indą ir gerai išmaišykite.
Naudojimas:
Jei sergate gripu, kas valandą gerkite pusę šaukštelio antibiotikų.
Kitą dieną vartokite tą pačią dozę, bet kas 2 valandas.
Trečią dieną gerkite tą pačią dozę tris kartus per dieną. Prieš nurydami, įsitikinkite, kad mišinys ištirpsta burnoje.
Nedvejodami įmaišykite jį į savo kasdienį puodelį arbatos ar pieno.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.

