Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Medaus kremo pyragas! Sėkmingas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš klasikinių ir sėkmingų medaus pyrago receptų su gardžiu, labai švelniu kremu.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

kiaušinių, 2 vnt.;

– miltų, 3 puodeliai

; – medaus, 2 šaukštai

; – cukraus, 1 puodelis; –

sviesto, 50 g;

– sodos, 1 valgomasis šaukštas

.

Kremui paruošti reikės:

pieno, 500 g;

– sviesto, 350 g;

– cukraus, 2 puodeliai

; – miltų, 3 šaukštai.

Paruošimo procesas

Kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos išplakite iki purumo. Įpilkite medaus ir gerai išmaišykite masę.

PatarimasVisi tešlos ir kremo ingredientai turi būti kambario temperatūros. Jei nesate didelis saldumo mėgėjas, cukraus kiekį kreme galima sumažinti.

Indą su mase pastatykite ant vandens vonelės, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite.

Supilkite kepimo sodą

.

Kai prasidės reakcija ir atsiras putų, supilkite persijotus miltus, nuimkite indą nuo viryklės ir užminkykite minkštą tešlą.

Tešlą padalykite į 8 dalis, kiekvieną iškočiokite ant pergamento į sluoksnį, perkelkite į

kepimo

skardą

. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių, kepkite, kol taps auksinė.

Kremui sumaišykite visus ingredientus, išskyrus sviestą, dėkite ant silpnos ugnies ir virkite kremą, kol taps tirštas

Rekomenduojame:  Korėjietiško stiliaus burokėliai. Paprastas užkandis šventiniam stalui

.

Nuimkite nuo viryklės, šiek tiek atvėsinkite ir sumaišykite su sviestu iki vientisos masės.

Suformuokite tortą aptepdami pyragaičius kremu, uždenkite viršų ir šonus, apibarstykite smulkintais riešutais arba katpėdėlėmis (jei pyragaičių kraštus nupjovėte).

Kelioms valandoms nusiųskite į šaldytuvą

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *