Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mano vyras kas antrą dieną prašo, kad taip paruoščiau. Žydiškoji vištiena – suvalgoma visiškai nieko nepaliekant

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žydiška vištiena su svogūnų padažu – ryškus ir originalus patiekalas. Šis kulinarinis kūrinys nepasižymi sudėtingumu, tačiau jame stebėtinai harmoningai dera paprasti kaimiški ingredientai ir skonio subtilumas, būdingas seniesiems pirklių ar vienuolynų patiekalams.

Pagrindinis patiekalo bruožas – svogūnų padažas, kuris atlieka ne tik prieskonio, bet ir visaverčio skonio akcento vaidmenį. Jis suteikia minkštai, keptai ar troškintai vištienai sodrų aromatinį foną – saldų ir aštrų, su lengvu karamelės prieskoniu.

Žydų vištiena yra kruopštaus požiūrio į produktus ir skonį pavyzdys

.

Receptuose nėra rafinuotų ar brangių komponentų – viskas labai paprasta: paukštiena, svogūnai, šiek tiek prieskonių.

Ingredients:

  • Vištiena – 1,3 kg;
  • vištienos prieskonių – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 4 šaukštai;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • svogūnas – 5 vnt;
  • sodos – ½ šaukštelio;
  • česnako – 3 skiltelės.

Hebrajų vištienos paruošimas:

Vištienos šlauneles arba blauzdas sumaišykite su vištienos prieskoniais, druska ir pora šaukštų augalinio aliejaus. Svogūnus

smulkiai supjaustykite

, keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų

, supilkite svogūnus į keptuvę, suberkite valgomąją sodą, įspauskite česnaką ir gerai išmaišykite. Kepkite svogūnus, kol taps aukso spalvos, sudėkite vištieną.

Rekomenduojame:  Karališko stiliaus mėsa. Tokia skani, kad niekas negali jai atsispirti. Gaunasi labai sultinga ir pikantiška

Муж просит готовить так через день. Курица "по-еврейски" - съедается полностью без остатка

Troškinkite vištieną svogūnų padaže ant vidutinės ugnies po dangčiu 20 minučių.

Муж просит готовить так через день. Курица "по-еврейски" - съедается полностью без остатка

Tada apverskite vištienos kumpelius, blauzdas, šlauneles į kitą pusę ir troškinkite dar 20 minučių.

Муж просит готовить так через день. Курица "по-еврейски" - съедается полностью без остатка

Gausite kvapnią sultingą vištieną svogūnų padaže. Šį patiekalą geriau patiekti su bulvių koše.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *