Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mano cukinijos bus skanesnės už įprastus įdarytus kopūstus: dalinuosi savo receptu (Cukinijos „įdarytiems kopūstams”).

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į dar vieną gardų patiekalą , kuris mane pavergė savo ryškiu skoniu ir nuostabiu aromatu!

Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

Cukinija „įdarytiems kopūstams” – tai paprastas sprendimas, kaip skaniai ir sočiai pavalgyti visai šeimai.

Patiekalas neturi ryškaus cukinijų skonio ir šiek tiek primena įprastus įdarytus kopūstus , tačiau gaunasi dar švelnesnis ir kvapnesnis! Ir nereikia nieko vynioti. Pasigaminkite ir įsitikinkite patys!

Источник иллюстрации: agroklassiksnab.ru, идея рецепта - https://www.youtube.com/user/gotovimdoma
Paveikslėlio šaltinis: agroklassiksnab.ru, recepto idėja – https://www.youtube.com/user/gotovimdoma.

Taigi, pasiruošimui mums reikės:

Jaunos cukinijos – 3-4 vnt. nedidelių cukinijų.

maltos mėsos – 500 g

Ryžiai – 50 g

Sūris – 100 g (nebūtina)

Grietinė – 300 g

Pomidorų pasta – 1 valgomasis šaukštas

Svogūnas – 1 vnt.

Česnakai – 2 skiltelės

Druskos, juodųjų pipirų, itališkų žolelių, prieskoninių žolelių pagal skonį.

Vanduo – 100 ml

Дочитайте рецепт до конца, чтобы не пропустить все тонкости процесса приготовления. Желаю вам приятного просмотра!
Perskaitykite receptą iki galo, kad nepraleistumėte visų gaminimo proceso detalių. Linkiu malonaus žiūrėjimo!

Pradėkime gaminti.

Pagaminkite įdarą. Giliame inde sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Praskieskite šiltu virintu vandeniu iki norimo tirštumo.

Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite prieskonines žoleles (aš turiu krapų ir petražolių), nulupkite česnaką.

Rekomenduojame:  Saldžios vyšnių bandelės. Erdvios kaip debesėlis
Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

Sumaišykite maltą mėsą, virtus ryžius, svogūnus, prieskonines žoleles, itališkas žoleles ir smulkintą česnaką. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Nulupkite cukiniją nuo odelės (jei reikia) ir supjaustykite 5-7 mm storio apskritimais

.

Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

O dabar įdomiausia!

Sudėkite cukinijų apskritimus į ugniai atsparią formą, užpildydami juos malta mėsa.

Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

Užpilkite grietinės padažu ir kepkite iki 180º C įkaitintoje orkaitėje, kol cukinija bus pakankamai minkšta. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos cukinijas apibarstykite tarkuotu sūriu.

Мои кабачки будут повкуснее обычных голубцов: делюсь рецептом (Кабачки "под голубцы")

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *