Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Maisto gaminimas vietoj sėklų: tėtis nustebo, kai iš „kačių ėdalo” pagaminau skanėstą – vištienos kaklelius nauju būdu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei žinote, kaip paruošti paprasčiausią produktą, galite gauti tikrą delikatesą. Taip yra ir su vištienos kakleliais. Paimkite juos ir kruopščiai nuplaukite.

Sudėkite juos į dubenį ir įdėkite česnako. Pabarstykite prieskoniais (naudokite mėgstamus). Įpilkite obuolių acto arba citrinos sulčių, jei ankstesnių nėra po ranka. Taip pat reikės augalinio aliejaus ir sojų padažo.

Dabar marinatu aptepkite kaklelius. Paslėpkite šaldytuve 3 valandoms, kad marinatas įsigertų. Per tą laiką kaklelius reikėtų bent du kartus pamaišyti.

Susmulkinkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Paimkite puodą, supilkite į jį augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite kaklelius ir apkepkite. Galite tai daryti uždengę dangčiu, kad geriau iškeptų.

Palaukite, kol išgaruos visas skystis, ir sudėkite svogūnus bei grietinę. Kepkite dar porą minučių. Štai ir viskas, patiekalas paruoštas.

Reikalingi produktai:

1 kg šieno;

4 svogūnai;

2-3 skiltelės česnako;

1 šaukštelis paprikos;

1 valgomasis šaukštas obuolių sidro acto arba citrinos sulčių;

3 šaukštai sojų padažo (pagal skonį galima pakeisti druska);

maltų pipirų;

1-2 valg. šaukštai grietinės.

Rekomenduojame:  Ne blynai, o auksas. Skanus Užgavėnių receptas: švelnūs nalistniki blyneliai

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *