Sekite mus Facebook'e!
Tai labai paprastas ir gardus varškės desertas.
Jis skonis kaip legendinis tiramisu, bet jame mažiau kalorijų, nes nenaudojamas riebus sūris ir grietinėlė. Dar vienas privalumas – grietinėlėje nėra žalių kiaušinių. Žinome, kad tai ne visada nekenksminga. Galiausiai, šiam receptui nereikia ieškoti savojiečių padažo.
Šį desertą lengva pagaminti! Palepinkite save ir savo artimuosius.
Paimkime:
● 200 g bet kokių sviestinių sausainių,

● 200 g neriebaus varškės sūrio,
● 100 g grietinės,
● 50 g cukraus
1 arb. šaukštelis kavos,
● vanilė,
● kakava.
pasiruošęs
● Sumaišykite varškę, grietinę, cukrų ir vanilę trintuvu iki vientisos masės. Ruoškite kavą. Ji bus dar skanesnė, kai ištirps.
● Kiekvieną sausainį 5 sekundėms pamirkykite kavoje. Tada suformuokite desertą, kaitaliodami sausainių ir grietinėlės sluoksnius. Geriau tai daryti stikliniuose puodeliuose. Bus labai skanu. Iš šio maisto kiekio gausite 2 dideles arba 3 mažesnes porcijas.
● Per sietelį pabarstykite kakava. Palaikykite šaldytuve per naktį.
Šis desertas tiesiog tobulas pusryčiams!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
