Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Leidžiu vaikams valgyti 200 gramų per dieną: aviečių pastilės „Slastena“

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Galima naudoti kaip tortų puošmeną ir kaip atskirą patiekalą!

Aš savo vaikams duočiau tik sveiką ir skanų maistą.

Kai radau šį receptą, žinojau, kad jis taps mano mėgstamiausiu.

Taigi, pradėkime gaminti:

Sudedamosios dalys :

1 kg prinokusių aviečių

1 stiklinė šviežiai spaustų aviečių sulčių

augalinis aliejus

cukraus pudra

Paruošimas :

1. Avietes reikia nuplauti vandeniu, darykite tai atsargiai. Naudokite tik šaltą vandenį.

2. Švarias avietes sudėkite į emaliuotą keptuvę arba dubenį.

3. Sandariai uždarykite dangtį ir įdėkite į orkaitę.

4. Orkaitė turi būti įkaitinta.

5. Pastebėję, kad avietės išgaravo, jas reikia pertrinti per sietelį .

Paprastai tai darau du kartus.

6. Gautą mišinį reikia uždėti ant silpnos ugnies.

7. Po 5 minučių reikia įpilti sulčių.

8. Avietes reikia nuolat maišyti.

9. Kai aviečių tūris sumažėja perpus, avietes reikia išimti iš lango.

10. Kepimo skarda turi būti išklota kepimo popieriumi. Avietės turi būti supiltos ant kepimo popieriaus 1,5 cm sluoksniu.

11. Orkaitės temperatūra turėtų būti 70 laipsnių.

Rekomenduojame:  Cukinijų suktinukas su įdaru. Dėl šio recepto jūsų vyras jus nešios ant rankų.

12. Pastilla turėtų būti orkaitėje 2,5 valandos.

13. Išimkite pastillą ir pabarstykite ją cukraus pudra.

14. Pastilijas supjaustykite gabalėliais pagal savo skonį.

15. Mėgaukitės.

Štai mažas patarimas: jei pergamento netepsite augaliniu aliejumi, pastilą bus sunku atskirti nuo popieriaus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.