Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Labai skanios korėjietiškos morkos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Korėjietiškos morkos yra būtent tos salotos, kurias mėgsta dauguma aštrių patiekalų mėgėjų.

Joms paruošti reikės šių ingredientų:

morkų, 1 kg;

– druskos, 1 šaukštelis

;

cukraus, 3

šaukštai; – acto, 2 šaukštai

; – susmulkintos kalendros, 1 šaukštas

; – juodųjų pipirų, 0,5 šaukštelio

; – raudonųjų pipirų, žiupsnelis

; – česnako, 5-6 skiltelės

; – augalinio aliejaus, 100-150 g.

Augalinio aliejaus paimkite tiek, kiek reikia, kad jis gerai įsigertų į morkas

. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka ir sumaišykite su visais prieskoniais. Masę išminkykite rankomis, šiek tiek paspausdami morkas, kad jos duotų sulčių.

Česnaką pertrinkite per spaudyklę ir sumaišykite su morkomis.

Augalinį aliejų užvirinkite ir kartu su actu supilkite į morkas, greitai masę išmaišykite šaukštu ir patroškinkite.

Po 15 – 20 minučių morkas galima valgyti

.

Tačiau geriau jas perkelti į stiklainį, gerai sutempti, uždaryti dangteliu ir padėti į šaldytuvą 24 valandoms. Per tą laiką morkos labai gerai įsigers į prieskonius, aliejų ir actą, įgaus ryškesnį skonį ir aromatą nei iš karto po virimo.

Rekomenduojame:  Kaip skaniai ir greitai marinuoti jaunus kopūstus. Traškus receptas savo rankomis

Taip pat galima vartoti daugiau česnako ir rinktis kuo sultingesnes morkas, tada salotos bus sultingesnės ir ne sausos, prieskoniai jas gerai marinuos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *