Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Labai mėgstu taip paruoštus žiedinius kopūstus. Išbandykite, jums tikrai patiks: dalinuosi receptu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei esate didelis žiedinių kopūstų gerbėjas, pabandykite juos paruošti pagal šį receptą. Jis tikrai taps jūsų mėgstamiausiu. Ir net jei anksčiau šios daržovės tikrai nevalgėte, norėsite ją gaminti vėl ir vėl.

Taigi, jums reikės: – Kalafiorų, kurie bus naudojami kaip kalafiorai:

  • Reikės: 1 žiedinio kopūsto;
  • 3 kiaušinių;
  • 6 valgomųjų šaukštų miltų;
  • 1 valg. š. džiūvėsėlių;
  • 50 g sūrio;
  • ½ šaukštelio kario prieskonių;
  • druska;
  • augalinio aliejaus.

Kopūstus išskirstykite žiedynais. Puode užvirinkite vandenį, šiek tiek pasūdykite ir įmeskite į jį daržoves. Virkite 5 minutes. Per tą laiką reikia paruošti tešlą.

Atskirame inde įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, druską ir miltus. Išmaišykite iki vientisos masės. Šalia įdėkite dubenį su džiūvėsėlių ir sūrio mišiniu.

Virtus kopūstus pamerkite į kiaušinį, tešlą ir dėkite ant įkaitintos keptuvės. Kepkite, kol pasidarys rusva plutelė. Patiekalą reikia valgyti iš karto, kad atvėsusi plutelė neprarastų traškumo.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *