Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Labai Kvapnūs Kumpio suktinukai su sūrio įdaru tobulo skonio

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sovietinio užkandžių stalo klasika! Na, negalėjome praeiti pro šalį, pridėjome tik vieną naują prisilietimą. Svarbiausia tokių suktinukų pagaminti daugiau, kad po vieną gautų visi svečiai – ir jie galėtų be gėdos kvėpuoti vienas ant kito česnaku. Be jo šio įdaro nepavyks pasigaminti…

SUDĖTIS 50 PORCIJŲ

500 g griežinėliais pjaustyto virto kumpio skrebučiui
500 g sūrio (Edamian, Russian, Gouda)
5-6 v.š. l. Provanso majonezas
3-4 skiltelės česnako
mažas ryšelis žalių svogūnų
1/2 šaukštelio. kario milteliai
raudona aitrioji paprika ant peilio galo
šviežiai maltų juodųjų pipirų

GAMINIMO RECEPTAS

1 veiksmas
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite tik baltąją svogūno dalį (žaliosios čia nereikia).

2 veiksmas
Karį lengvai pakepinkite ant silpnos ugnies sausoje keptuvėje 20 sekundžių. Sumaišykite karį su majonezu, raudonaisiais ir juodaisiais pipirais pagal skonį.

3 veiksmas
Sumaišykite kario majonezą ir svogūnus, tada suberkite sūrį ir gerai išmaišykite.

4 veiksmas
Kiekvieną kumpio griežinėlį patepkite sūrio mišiniu ir susukite į ritinį. Suktinukus dedame į lėkštę siūle žemyn, uždengiame maistine plėvele ir ant viršaus uždedame lengvą svarelį. Šaldykite mažiausiai 30 minučių, geriausia 1 valandą. Išimkite ir palikite 10–15 minučių. kambario temperatūros ir patiekite su žalių salotų lapeliais.

Rekomenduojame:  Pomidorų ir svogūnų užkandis: paslaptis slypi marinate

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.