Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kreminis bananų desertas per 5 minutes. Receptas be cukraus ir miltų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Grietinėlės ir bananų desertas – išskirtinis, tačiau nebrangus skanėstas, kuris gurmanus džiugina švelnia tekstūra ir sodriu skoniu. Šis desertas – tai puikus grietinėlės ir prinokusių bananų derinys, todėl jis ne tik skanus, bet ir labai maistingas. Bananai

, kuriuose yra natūralių cukrų, vitaminų ir mineralų, suteikia desertui natūralaus saldumo, o grietinėlė – kreminio lengvumo ir sodrumo.

Bananų naudojimo desertuose istorija siekia šimtmečius

.

Bananai yra vienas populiariausių vaisių pasaulyje, o daugelis kulinarinių tradicijų sėkmingai pritaikė juos saldumynams gaminti.

Kreminiam bananų desertui paruošti nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Jis gali būti įvairus – nuo paprastų putėsių ir meringų iki sudėtingų pyragų ir apkepų.

Ingredientai: bananai, blynai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai:

  • Bananai – 3 vnt;
  • pieno – 240 g;
  • sviestas – 40 g;
  • kiaušinių tryniai – 2 vnt;
  • kukurūzų krakmolas – 30 g;
  • citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas;
  • ciberžolės – 1/4 šaukštelio;
  • plakta grietinėlė – 250 ml.

Kreminio bananų deserto paruošimas:

Rekomenduojame:  Bet kuri šeimininkė iš pirmo karto viską padarys teisingai. Sultingas ir skanus lulia kebabas keptuvėje

Nulupkite bananų žievelę ir supjaustykite nedideliais apskritimais. Sudėkite bananus į puodą su sviestu ir virkite, kol suminkštės.

Panardinamuoju trintuvu sutrinkite bananus

.

Į trintus bananus pamažu supilkite pieną ir išmaišykite. Sudėkite ciberžolę, kiaušinių trynius ir įmaišykite į bananų masę.

Į masę supilkite citrinos sultis,

suberkite

ciberžolę ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami virkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol sutirštės

. Supilkite mišinį į plaktą grietinėlę ir toliau plakite, kol susijungs. Mišinį pakiškite po celofanu ir palikite sustingti šaldytuve.

Сливочно-банановый десерт за 5 минут. Рецепт без сахара и муки

Prieš patiekdami dar kartą suplakite mišinį, kol lengvai išbals, tada sudėkite į konditerinį maišelį ir perkoškite į serviravimo dubenį. Rezultatas – skanus kreminis bananų desertas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *