Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kotletai už 11 kapeikų! Sovietmečiu jie buvo patiekiami kiekvienoje valgykloje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiaulienos ir jautienos kotletai būna sultingi, puikiai dera su įvairiais garnyrais ir padažu.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

maltos kiaulienos ir jautienos, 350 g;

– džiūvėsėlių arba džiūvėsėlių 50 g;

– ledinio vandens, 150 ml;

– svogūno, 1 vnt

; – druskos, pipirų, prieskonių.

Gaminimo procesas

Jei gaminsite su duona, tuomet 5 riekes ir džiovinkite orkaitėje apie 20 min. 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje ir atvėsinkite, tada blenderiu susmulkinkite į trupinius.

Blenderiu sumaišykite maltą mėsą su smulkintais svogūnais ir džiūvėsėliais arba džiūvėsėliais, taip pat galite įdėti smulkinto česnako, smulkintų žolelių, druskos, prieskonių ir pipirų.

Supilkite ledinį vandenį ir viską labai gerai išmaišykite

.

Patarimas: jei faršas gaunasi skystas, įberkite daugiau trupinių arba džiūvėsėlių.

Suformuokite kotletus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos

. Sudėkite kotletus į kepimo indą ir dar 20 min. troškinkite orkaitėje žemoje temperatūroje

.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *