Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kopūstų lapai tešloje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai gana senas patiekalas, kurį daugelis nesąžiningai pamiršo – kopūstų lapai tešloje.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– kopūstas, kopūsto galva;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– druskos, pipirų pagal skonį;

– miltai, 4 šaukštai;

– majonezas, 4 šaukštai.

Kopūstą išardome į lapus arba išpjauname kotelį ir verdame 3 – 5 minutes verdančiame pasūdytame vandenyje. Leiskite atvėsti.

Kiaušinius sumaišykite su majonezu ir miltais, druska ir pipirais pagal skonį.

Kopūsto lapus supjaustykite mažais gabalėliais.

Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje.

Kiekvieną kopūsto lapo gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Į tešlą galite įberti smulkintų krapų arba pabarstyti paruoštus lapelius krapais ir česnakais, perspaustais per presą. Labai skanu šį patiekalą patiekti su grietinės padažu su raugintais agurkais, sutarkuotais smulkia tarka ir smulkintu česnaku bei krapais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.